بالاخره رسید روزی که منتظرش بودم
اردیبهشت ماه بعد از آزمون ارشد یه تصمیمی گرفتم و دو ماه بعدش عملیش کردم
و امروز خبررسید که با شرایطی درخواستم پذیرفته شد
ماجرا از این قراربود که بعد از آزمونم و به خصوص بعد از اینکه نتیجه پذیرش دانشگام اعلام شد, این موضوع فکرمو مشغول کرده بود که دوستام با رتبه ٥۰۰ و غیره هر جور دانشگاهی قبول شدن و خیلیا هم بابت قبولی و درس خوندن توی پیام نور و ازاد و غیره که من نخونده ازشون پذیرش میگرفتم وجه ی اجتماعی خوبی پیش بقیه دارن, انگاری که رتبه یک پزشکی دانشگاه تهران رو بدست اوردن. اما کسی که رتبه دو رقمی میاره و علاقه ای به ازاد و پیام نور نداره با کسی که اصلا مجاز نشده هیچ فرقی نداره
واکنش اطرافیان و کسانی که منو میشناختن حکایت از این موضوع داشت. .
تصمیم گرفتم یه کاری بکنم که منو از قید و بند ارشد دانشگاه تهران و رتبه تک رقمی زیر 5 و این چیزا رها کنه
به واسطه یکی از دوستام یه درخواست برای یکی از اساتید دانشگاه های خارج از کشور فرستادم. راه دوری نیست از کشورهای اطرافه اما کاربلد و باسواد
دکتر واسطه این کار بود. خودش درخواست رو با نشانی ایمیل و رزومه ام فرستاد برای استاده
و امروز جواب درخواست رو برام فوروارد کرد.
بهترین اتفاقی که توی این چندوقت برام افتاد همین بود.
اهل سر و صدا کردن و هی استوری گذاشتن و پست کردن نتیجه کارام نیستم اگر قرار باشه کسی منو به واسطه کارام بشناسه,حتما میشناسه. .
طبق تعهدی که بواسطه این کار برای من ایجادشد باید کتابم رو تا پایان سال ٢۰٢۰ تکمیل کنم و نسخه اولیه اش رو براشون بفرستم البته ترجمه انگلیسیش رو
خیلی وقته منتظر یه اتفاق خوب بودم ولی عادت نداشتم زیادی منتظر بمونم اینجوری شد که خودم اتفاقات خوب رو ساختم
چندوقتیه که دکتر کارای بزرگی داره برام انجام میده و هروقت میخوام ازش تشکر کنم فقط یه جمله میگه: " بعضی وقتا لازمه سهممون رو از بودنمون کنار آدم هایی که دوسشون داریم مشخص کنیم. "
میدونم شرمنده اشم به خاطر همه تعهداتی که به رفاقتمون داشتم و کمتر به جا اوردم
میدونم که هیچ وظیفه ای در قبال من و حتی دوستای دیگه امون نداره
اما واسه این رفاقت بیست و خورده ای ساله هیچوقت کم نذاشت. .
از وقتی یادمه آدم خودساخته ای بودم و کارامو خودمو انجام میدادم تا مدیون کسی نباشم به همین خاطره که کسی توی دنیا وجود نداره که بیاد و بگه برای من کاری کرده و بدهکارش باشم
اما کارایی که دکتر برام انجام داد اونقدر ارزشمند هستن که اگر به کار میگرفتمشون و از فرصتها استفاده می کردم دنیام و آینده ام زیر و رو میشد
هنوز مونده تا محبت هاشو جبران کنم. .
پ.ن: مقاله جدید تا پایان دی ماه تموم میشه موضوع این مقاله خیلی به دلم نشسته مقاله مشترکمون هم تموم شده ولی ارسالش نکردم یه مشکلی داره باید حلش کنم
پ.ن: هنوز برای ارشد ثبت نام نکردم. نمیدونم شاید مهلتشم تموم شده باشه
پ.ن: بعداز سورپرایز مردم توسط وزیر آذری جهرمی, توی گروه واتساپی دوستانمون همه وزیر شدن و میخوان منو سورپرایز کنند ???? تاریخشم روز تولدم اعلام کردن
خدایا
دیروز گلایه هامو شنیدی و من هنوز سر حرفم هستم
اما ممنونم ازت
برام ,رتبه ,منتظر ,انجام ,مقاله ,تموم ,برام انجام ,دانشگاه تهران منبع
درباره این سایت